Skapa en förändring i hemmet

Ibland kanske man vill skapa en förändring i hemmet utan att behöva göra så mycket. Det kan ibland räcka med att byta ut några av de mattor man haft liggande på golven. Dessa kanske har hängt med länge nog nu och skulle behövts bytas ut för länge sedan.

Byt ut dina gamla mattor

Men vi vet hur det kan vara. Ibland kan det ta längre tid att fatta enkla beslut så nu kan det vara dags för ett byte. Nätet är som sagt en källa till mycket ock så även mattor. Man kan hitta det som kanske inte går att finna någon annanstans. EtnoDesign är ett ställe där du kan hitta handgjorda mattor som kanske kan passa in i ditt hem. Vissa mattor blir unika och kommer inte att finnas i samma men kanske liknande utförande.

Byte av gardiner

Något som också kan skapa en förändring är byte av gardiner. Som oftast så kan vi byta gardiner vid jul. Men det finns ingen anledning att vänta tills dess. Om du inte tycker om de som hänger nu så ska du naturligtvis byta. Om du inte har något att byta till så kolla runt på nätet. Du hittar säkert något som du tycker om och som skulle passa perfekt i ditt hem. Se till så du har ett antal gardiner i dina skåp som du kan plocka fram och byta till när andan faller på.