3 sätt att inreda ditt hem med tyg

Om du inte redan märkt det, så älskar vi tyg i alla dess former. Att inreda med tyg är praktiskt av flera olika skäl. Först och främst kan du skapa en helt ny känsla i ett rum med hjälp av lite tyg. För det andra, så kan du enkelt byta tyget när du vill inreda på ett annat sätt. Börja med de stora delarna först. Känns rummet för stort så finns det massor av snygga, halvt genomskinliga tyg som kan avskärma på ett snyggt sätt. Vill du avskärma mer så är det bara att använda ett tjockare och mindre genomskinligt tyg. Att avgränsa runt sängen är inte bara bra för att få bukt med eventuella jobbiga solstrålar, det blir otroligt mysigt också. Du kan även täcka tråkiga väggar med vackra textilier, något som genast gör väggen mer intressant.

Gå från de stora delarna till de mindre

Tips två är att börja titta på detaljerna i hemmet, som exempelvis kuddarna och gardinerna. Dessa kan faktiskt göra en stor skillnad för atmosfären och känslan i rummet. Matcha kuddarna med resten av inredningen, eller satsa på ett roligare färgschema som ger en glad känsla. Det finns massor av bra sidor att besöka om du behöver tips på snygga textilier.

Inred med tyg på oväntade ställen

Det sista tipset är att överraska genom att göra det oväntade. Ett enkelt sätt att göra detta är genom att inreda badrummet med gardiner eller textilier om det går. Du kan även satsa på att matcha tyg med kaklet, antingen i badrummet eller i köket. Är du sugen på att köpa nya plattor så kan du alltid titta på återförsäljare på nätet. Oavsett vilken typ av tyg du använder så är det alltid bra att våga pröva någonting nytt.