Sy och sticka något till hemmet

Att sitta i soffan och sticka är en mysig aktivitet som ofta får kroppen att bli lugn och kan minska din stress. Röra på händerna och endast vara inne i stickningen kan verkligen ge en lugn och harmonisk känsla, samtidigt som du kan skapa något fint. Att sticka och sy något till sina nära och kära brukar vara en fin gåva. Det är också något som många minns länge.

Skapa en personlig stil hemma med stickat

Att även sticka och sy till hemmet har under de senast åren blivit alltmer populärt. Sticka allt ifrån grytlappar, filtar, korgar och kuddar och sätt samtidigt en personlig prägel på ditt hem. Det roliga med att sticka och sy till ditt hem är just att du får unika saker som ingen annan har likadant hemma.

Variera med färger efter säsong

Att variera färger på tyger och garn efter säsong kan skapa lite variation i skapandet. När du exempelvis stickar ett par sockar inför hösten kan det vara fint med lite dovare färger. Om du istället stickar en tröja till våren kan det vara fint med något ljust garn. Låt dig bli inspirerad och gå ut online om du vill köpa hem säsongens fina färger av garn.