Skärma av ett stort vardagsrum på ett snyggt sätt

En del hus och lägenheter har väldigt stora vardagsrum, vilket kan vara svårt att inreda och det kan lätt bli lite opersonligt. Behöver du ett extra rum för något kan du skärma av en del av vardagsrummet för att exempelvis få en mysig läshörna eller en plats att jobba på.

Vill du skärma av ditt vardagsrum finns det flera olika alternativ. Det finns vikskärmar skärmar som du kan sätta upp. Ett annat alternativ är avskärmare som är tillvekrade i härdat glas, antingen genomskinliga eller med tonat glas. Dessa monteras fast i en list i taket.

Fototapeter är ett snyggt inslag

När du väl fått upp din nya vägg i vardagsrummet är det dags att inreda det nya rummet. På väggarna kan du använda fototapeter med valfritt motiv. Antingen väljer du ett befintligt motiv eller så kan du välja att få ett eget motiv på tapeten. Det kan vara en bild du tagit när du varit på semester någonstans. Du kan välja vilket foto som helst som du tycker om. Kolla in Walldorado för lite inspiration.

Om det är en läshörna du inreder behöver du även en bekväm soffa eller stol med mysiga textilier. Mysig belysning är också viktigt, så att du ser vad det är du läser.