Trendiga textilier i höst

Har ni lessnat på allt vitt i inredningen och är sugna på att prova något nytt? Kanske det känns för vågat att gå på med starkare färger? I så fall har vi ett hett tips för i höst. Grått är det nya vita.

Det är inte längre de vita tonerna som gör basen i höstens inredning utan det är nya gråskalor som smugit sig på. Grått är helt rätt i höst. Att ha en grå bas i inredningen skapar mer värme och ombonad. Och det är verkligen en färg som passar perfekt att matcha upp mot snygga mässing och gulddetaljer som är så hett i höst. Grått är naturens nyans och det skapar en bra harmoni i hemmet.

Grå inredning

Grått finns i en mängd olika skalor och nyanser och du kan få fram både varma och kallare toner, ljusare eller med mera djup. För att framhäva den grå tonen passar det perfekt att matcha upp mot accentfärger. Här är den senapsgula tonen het i höst. Eller varför inte en blek smutsrosa nyans. Den grå tonen passar också att matchas mot rena vita och svarta toner för er som vill skapa ett mer grafiskt uttryck på inredningen.

Så letar du ett par nya textilier för i höst. Kanske några nya kuddar till soffan eller ett par nya gardiner till köket, då är grått den färg som gäller!