Inred marint

Om du vill skapa en känsla av sommar och båtliv, blandat med lite amerikansk New England-stil, kan du fylla ditt hem med vackra stjärnkuddar, lakan med flaggor och fina randiga plädar. Stora, mjuka kuddar att sjunka tillbaka mot när man sätter sig i soffan, som gör att du direkt glömmer vardagens bekymmer, och härliga och högkvalitativa lakan som gör att du sover skönt om natten. Denna inredning drar verkligen tankarna till stora, vita amerikanska stenhus med jättelika verandor, som man ser havet fyllt med båtar ifrån. Detta är en lite lättare och luftigare inredning, med många vita bastextiler. Den är alltid aktuell och klassisk.

Vad är egentligen New England

New England är en del av USA där delstaten New York ingår. Dess kultur, historia och vackra omgivning attraherar varje år besökare från hela världen. Platsen är perfekt för både utövande av vintersport och för att ligga på beachen eller vandra i bergen på sommaren. På hösten är New England en palett av färger.

Under senare tid har denna stil med inspiration från New England, som kännetecknas av marint, stjärnor och ränder, fått genomslag inom både mode och inredning och många vill återskapa ett New England-hem. New England står också för semester och avkoppling och denna marina inredning ger känslan av att vara på en båt eller i ett sommarhus. Denna känsla vill många behålla i vardagen året om, för att hålla kvar lite sommarkänsla även under den mörka årstiden. Intresserar du dig för den marina inredningen och New England-stilen hittar du mer information om den med många textiler och annat på marinestyle.se.