Dekorera din vägg med fotografier

Vi älskar att titta på bilder och vi älskar att minnas tillbaka på den där sköna sommarkvällen som vi lyckades fånga på bild så bra, varför inte framkalla och förstora dina bilder och dekorera en vägg med fotografier hemma.

Du behöver inte vara speciellt duktig fotograf för att få fram snygga bilder idag, det kan räcka med ett oförglömligt ögonblick där du får upp din mobil i precis rätt ögonblick och förevigar dina barn eller husdjur på en fantastisk bild. Numer är det väldigt enkelt att förstora och framkalla bilder på nätet, när du valt ut dina favoritbilder så bör du rama in dessa så att de håller och blir skyddad bakom glas och ram. På BGA Fotobutik hittar du flera snygga ramar att använda till dina bilder som du kan hänga upp hemma och göra din snygga fotovägg med alla dina snygga bilder.

Hur du hänger dina bilder är helt upp till dig, på Styleroom kan du hitta inspiration och se hur andra har gjort sina fotoväggar. Det finns som sagt inga regler på hur du ska hänga utan känns det rätt för dig så är det rätt. Vad du bör tänka på är att kanske inte blanda allt för friskt på motiv så det blir rörigt utan försök att hålla en linje bland motiven. Du kan hellre göra en vägg med bilder på husdjuren, en vägg där bilder på barnen och familjen kan hänga och en grupp där du har naturmotiv.