Låt ditt hem visa vem du är

Våra hem är en plats där vi tillbringar mycket tid och därför är det viktigt att vi trivs där. Visst kan det vara bra att få tips och råd från andra när man inreder sitt hem, men det viktigaste är ändå att man själv tycker att det blir bra.

home_decor_clean

Börja med att tänka efter vilka färger och mönster som du tycker om och trivs med. Om du tycker om en färg men samtidigt oroar dig för att den kanske tar över så kan du välja att ha den på mindre föremål som till exempel en blomvas eller en ljuslykta. Har du flera favoritmönster och färger som inte passar ihop med varandra så kan du använda dem i olika rum, kanske en av färgerna i köket och den andra i vardagsrummet?

En annan sak att tänka på är vad man har för intressen. Tycker du kanske om sport, teater, natur eller matematik? Att låta det synas i din inredning kan både bli snyggt och ge dig och dina gäster något att prata om.

Det finns ingenting mer unikt än ett foto som du har tagit själv, det visar vem du är och vad som är viktigt för dig på ett sätt som inga andra dekorationer kan. Fotografierna kan till exempel sitta på väggen, på ett bord eller i en bokhylla och låter dig minnas tillbaka till när du tog dem och hur mycket det som fotograferades betyder för dig.