Inred med färg i hemmet

Inredning är en djungel för många av oss och fördelen med det är väl samtidigt att det finns en mängd olika stilar, färger och former att välja mellan. Det finns inget som är rätt eller fel och du skapar ditt hem efter ditt eget tycke och smak, det är du som ska trivas här. Ditt hem ska vara din oas att komma hem till för att känna ro och avslappning. 

Det är lätt att förändra ett rum med färger och tyger för att få det till ett murrigt och mysigt vinterbonat utrymme eller ett luftigare ljusare sommar rum och förändra efter årstiderna med kuddar, plädar och gardiner. Badrummet går fort att ändra färg i om kaklet exempelvis har en vit bas och man byter matta och handdukar till ny färg inför våren. Grönt till våren och sommaren och blått till vintern kan kännas fräscht och du får ett nytt rum på köpet.

Vardagsrummet, sovrummet och köket kan förändras lika lätt utan större utsvävningar. Nya kökshanddukar, mattor, kuddar, överkast och dukar gör mirakel för ett rum. Det känns nytt trots att du inte tapetserat om eller gjort några andra större förändringar. Så länge du håller en neutral bas på färgen på väggar och möbler så kan färgerna på textilerna få styra rummet.