Inreda badrummet

Precis som man förväntar sig hitta en säng i sovrummet är det många beståndsdelar av badrummet som helt enkelt ska finnas där. Detta gör badrummet till en rum som både är enkelt och svårt att faktiskt tackla ur ett inredningsperspektiv. Här tar vi och tittar lite närmare på detta.

Ett hem med endast ett badrum kommer ju behöva ha allt på en och samma plats. Detta inkluderar ju saker som toalett, handfat, eventuella förvaringsmöjligheter och badkar och/eller dusch. Är inte badrummet så värst stort är det då lätt hänt att man inte får så mycket möjlighet till annat och kanske då känner att man får svårt att sätta någon lite mer personlig prägel på rummet.

badrumsdesign_394127065

Men börjar vi med dessa grundläggande ting ett badrum behöver finns det fortfarande mycket att välja mellan. Vitt är så klart en väldigt dominant färg och har varit det rätt så länge. Det finns andra färger att få tag på om man verkligen vill, men de återfinns då inte i alla butiker.

Eftersom dessa är de centrala delarna av ett badrum sätter de då ofta tonen för badrummet. Men med lite kreativitet kan de istället skapa en kontrast. Håller man sig till andra färger på väggar, golv och övrig inredning kan man faktiskt skapa ett badrum som inte enbart går i vita eller ens ljusa toner utan låta porslinet tillföra inslag av dessa.

En trend som många har hoppat på är att introducera lite mer liv och grönt till badrummet. Det finns en hel del växter som inte bara kan hantera fukten i ett badrum utan även frodas i den. Detta kan dessutom ge lite härligt naturliga dofter i badrummet som inte kommer från tvålar, duschkrämer eller liknande.