Förvaring i badrummet

Om ni är många som delar på samma badrum så är badrumsförvaringen mycket viktig. Alla ska ha plats till sina egna saker samtidigt som badrummet ändå ska vara snyggt. Försök därför att inte göra det plottrigt utan satsa på fina förvaringslösningar som passar in i badrummets övriga design. Om du har ett litet badrum är förvaringen ännu viktigare, i vår artikel får du fler tips på smart badrumsförvaring.

Öppen förvaring

Något som både är vackert och funktionellt är öppna förvaringslösningar. Där kan du bland annat förvara handdukar, satsa gärna på lite mer exklusiva sådana för att lyfta inredningen lite extra. På lyxdesign.se finns gott om produkter för badrummet som ger det en extra fin touch. Att ha en snygg hylla för förvaring och även sätta några gröna växter på den är ytterligare ett sätt att lyxa till inredningen på.

Undvik plotter

Alla saker som gör att det kan se plottrigt ut i badrummet bör förvaras i skåp där det inte syns. Försök att ha handfatet tomt från grejer förutom en tvålkopp eller flytande tvål. Tandborstar och dylikt bör helst gömmas i skåpet. Ha även hjälpsamma hyllor i duschen eller vid badkaret, där du enkelt kan förvara schampo och andra produkter. Det finns många smågrejer som kan göra ditt badrum vackrare.