Unik inredning

Vi är många som delar inredningsintresset och är det någon bransch som verkligen har skjutit i höjden så är det just inredningsbranschen, designers från alla världens håll och kanter har en rolig tid framför sig då rummet för kreativ inredning i det närmaste verkar omöjligt att fylla.

Inredning är högst personligt och vi svenskar är väldigt noga med hur vi inreder våra hem, vi vill ha praktiska och moderna lösningar och söker oss gärna utanför IKEA boxen. Inget illa menat mot IKEA men håll med om att det finns en tillfredsställelse i att hitta unik inredning som inte finns i de vanligaste butikerna. Då kanske man åtminstone får vara ensam om det ett litet tag.Är du en sann inredningsentusiast så är nätet stället som du ska vända dig till, här kan du enkelt hitta unik inredning. Ett företag med stor framgång i branschen och ett minst lika stort sortiment är Reformasthlm, hos dem kan du hitta riktigt snygga krukor, mattor, bord, brickor, skåp och mycket mer!

Passa på att besöka inredningsmässan Formex som är ett riktigt mecka för design- och inredningsintresserade, här hittar klassisk, historisk, futuristisk och modern design gjorda av flera kända och okända designers. Formex är en stilig mässa med inredning- och design när den är som allra bäst!

Bor du på en liten yta så kan du alltid hitta tips och inspiration i bland annat Residence som är ett inredningsmagasin.De visar med råge exempel på riktigt snygga och smarta compactliving lösningar som får en att nästan vilja flytta mindre. I takt med att hus- och lägenhetspriserna stiger så tvingas vi bo allt trängre, och är du en av dem som letar lägenhet i någon av storstäderna så kanske det här reportaget kan vara en liten tröst.